Her er lidt af de sms'er der kommer ind på min mobil.. sådan i løbet af en lille uges tid..

 

3 tissemænd skal til eksamen. 2 er stive af skræk. den 3 er helt afslappet. de 2 spør" hvordan kan du være så afslappet? jeg har lige været til mundlig......

hvad kalder man en grønlænder med en kop oppe i røven? en kæmpeeskimo

en dame kommer ind i en butik. jeg skal have en pakke tampax" ja. det bliver 24.95" nå. er de sat op? næ hør det skal de sgu selv gøre frue

besked fra din læge" vi har den glæde. at oplyse dem om. at den røde ring de havde rundt om penishovedet. ikke var ondartet. men læbestift. vi beklager amputationen

hvorfor er der blodårer på en dildo? det er for at den skal se så realistis ud som muligt. det er derfor at der er luft i hovedet på en lolitadukke.

en bil bliver stoppet af grænsepolitiet. (tillykke) hr de er nr 100 idag. der har sele på " de har derfor vundet 10.000kr hvad kunne de tænke dem at bruge pengene til?" på et kørekort hr betjent så lyder det fra sidemanden. du skal ikke høre på ham. han vrøvler altid når haner pisse fuld. så siger ham omme fra bagsædet" jeg vidste det ville gå galt i en stjålet bil" så lyder det. med accent. omme fra bagagerummet" har vi passere grænsen ?

hvordan ved man. jesus var en mand? han boede hjemme. til han var 30. gik ind i sin fars firma. og når han endelig lavede noget. var det et mirakel.

par som ser hvem vil være millionær. hun til ham. skal vi elske i dag? nej " er det dit endelige svar? ja - godt så vil jeg gerne ringe til en ven. 

når kvinder venter på sex er det som at vente på sne. de ved ikke hvor mange centimeter de får. og heller ikke hvor længe den blir.. men vådt blir det 

truckeren kommer farende ind på bordellet. gi mig den grimmeste dummeste og mest dårlige luder. nå lavvande i kassen siger bordel mutter? nej.... hjemve........

hvad er ligheden mellem en pige og en vinduesvisker?.. de hviner begge 2. hvis flapperne er tørre 

en neger og en hvid sad ved poolkanten. så smed den hvide pikken i vandet og sagde 18grader. den sorte gjorde det samme. ja sagde han og 1.40 dybt 

tekst på ryggen af en rocker på motorcykel.
hvis du kan læse det her. så er kællingen faldet af.

4 faktiske beviser på at en mand kan gøre 2 ting på 1 gang. 1 tisse og prutt. 2 se på tv og onanere. 3 gå og klø sig på bollerne. 4 gå i byen og glemme konen.

mænd praler med hurtigheden af deres biler. men om vinteren er der intet der kan slå hastigheden af en pik. den kan skrumpe fra 100 til 0mm. på under et sek.

jeg ved du elsker mig. du tog mig med ud i din bil . tog på min krop. og suttede på min hals. tankeløst smed du mig ud. mit indre er tomt. hilsen den knuste ølflaske

hvad gør man hvis man har gåsehud på tisseren...........man trækker tisseren ud af gåsen og tænker alvorligt over sit sexliv......

hvad kan være både positivt og negativt på en gang? det er når ens kone fortæller dig at du har den største pik i hele nabolaget........

sygeplejsken til lægen. hvorfor har du et termometer bag øret? lægen "shit" så sidder min kuglepen i røven på fru jensen.

de kaldte hende for lille juleaften....... 
men hvorfor??????
fordi hun kunne skubbe kalænderlyset op til 23.......

beder i der hjemme. spurgte religionslæren lille jan. ork ja. hver nat siger min mor. aååååh gud bliv ved. bliv ved.

kvinden ser på mandens tatoveringer" NIKE på armen. REEBOK på foden. hun skriger. da hun ser AIDS på pikken "rolig". siger han. når den er stiv. står der ADIDAS.............

hvad er ligheden mellem epilepsi og sex? begge dele ender som regel med at kvinden ligger og ryster med noget hvidt omkring munden 

En mand kommer hjem til konen, efter at han har været ved lægen.
"Nå, hvad sagen lægen så?" spurgte hun. "Jo, jeg kunne godt på pension, da jeg knappede skjorten op, og lægen så de grå hår på min brystkasse" svarede manden. Konen:" Ja, hvis du havde knappet op hele vejen ned, så havde du nok fået invalidepension!"

At slikke fisse er det samme som at lege med mafian. En forkert bevægelse så er du ude i noget lort.
 

To får står på en eng.
- mæææhhhh siger den ene.
- muhhh siger det andet.
- muhhh? Ja jeg studerer fremmed sprog!!!!

Er det godt eller dårligt at tilbringe en uge i Rom.... hvis man er  alkoholikkerHvorfor flyttede de 3 grise hjemmefra??
- Fordi deres mor var et *SVIN*


To gutter i omklædningsrummet efter en tenniskamp.
Knud: "Hvad fanden er det, hvornår er du begyndt at bruge g-streng"?
Niels: "Siden min kone fandt et par i min bil".

Hvordan kan man se at en blondine har brugt ens computer?
- Der er rettelak på skærmen, og læbestift på joystikket
.

Lille Lise's forældre skulle ud at spise, så Lise bliver nød til at sove hos hendes mormor...

Om natten vågner mormoren ved at hun mærker noget der rager hende i røven!
- Hvad er det dog du laver, Lise?
- Jamen mor og far siger du har røven fuld af penge!

Biologilæren til eleverne:
- Hvad er det gladeste dyr i verden?
Hvortil Anders svarer:
- Det er da en mariehøne!
Læren kigger undersøgende på lille Anders.
- Hvad mener du med det, Anders?
- Jo, den er jo evigglad...

Hvad siger man til kvinder med små patter, når de spørger hvad man syntes om dem?
"Hva'for nogen"? Eller den søde udgave: "Du gemmer dem godt hva'"?

En blondine og en brunette kom gående.... Lige pludselig siger brunetten: "SE! der ligger en død fugl". Blondinen kigger op i himlen og siger: "HVOR, HVOR!"....

Dr. Holm kæmper med dårlig samvittighed efter sex med en patient. En stemme i ham siger: "Følg dit begær". En anden stemme siger: "Husk du er dyrlæge".

Sønnen til faderen: "Far, jeg har fået sex for første gang i nat".

"Tillykke min søn", siger faderen, og går ud og knapper 2 øl op. "Nå min søn, har du så nogen spørgsmål?".

"Ja far, hvor længe efter har man ondt i røven"??

Hvad råber man hvis en mand falder over bord?
Svar: Mand over bord.

Hvad råber man hvis en kvinde falder over bord?
Svar: Fisse i farvandet.

Alle børnene stægte pølser...
Undtagen nick - han stægte sin pik!

En gammel mand står på toget og sætter sig i en kupe, hvor der sidder en punker med hanekam og alt, hvad der nu hører sig til en punker. Den gamle mand og punkeren sidder længe og ser på hinanden uden at sige noget. Da de har kørt et stykke tid uden at sige noget, siger punkeren til den gamle mand:

"Hvad så dit gamle fjols, har du aldrig gjort noget vildt?"

Den gamle mand sidder et stykke tid og kigger intenst på punkeren, inden han svarer:

"Jo, det har jeg faktisk. Dengang jeg var ung kneppede jeg en høne, og nu sidder jeg og spekulerer på om du er min søn!"

En lille invandrer dreng har været til prøve i dansk og har fået et 10-tal. Læreren synes det er flot og roser derfor drengen og siger, at nu kan han godt kalde sig dansker.

Drengen kommer glad hjem og fortæller sin far, at han har fået 10 i dansk, og at læreren har sagt, at nu kan han godt kalde sig dansker.

Faderen bliver meget vred og giver drengen en ordentlig lussing. Drengen er meget forundret, men går alligevel hen til sin mor, og fortæller hende den samme historie. Også moderen bliver meget vred og giver ham en lussing.

Drengen synes det er mærkeligt og tier, for pludselig at udbryde: "Nu har jeg været dansker i tyve minutter og jeg er allerede blevet overfaldet af to invandrere".


At slikke fisse er det samme som at lege med mafian. En forkert bevægelse så er du ude i noget lort....
En mand ligger i sengen med sin kone, da han bliver vækket af et kraftig banken på deres dør.

Han vender sig om mod uret, og ser at klokken er 3 om natten.

Hvorpå han siger "Jeg står ikke ud af min gode seng klokken tre om natten" og ruller sig om på den anden side for at sove videre.

Så lyder der en endnu højere banken.

Hans kone siger, "Gå ned og luk op og se hvad det er".

Ægtemanden trasker søvnigt ned til døren og åbner.

Uden for står en mand, det tager ikke mange sekunder at opdage at manden er stang drukken.

"Hej", siger den fremmede, "kan du give mig et skub?"

"Nej!", skriger manden, "Klokken er tre om natten, jeg var i seng og sov".

Hvorpå han smækker døren i og går i seng igen og fortæller sin kone hvad der skete..

"Det var ikke særligt pænt af dig", siger konen, "kan du huske da vores bil brød sammen en aften vi skulle hente børnene og vi måtte banke på et hus for at få hjælp til a t ordne bilen?".

"Hvad ville der være sket, hvis den mand hvad nægtet at hjælpe os?"

"Jamen ham her var jo fuld!", svarede manden.

"Det er lige meget", siger konen, "han har brug for vores hjælp, og det ville være pænt af os og hjælpe ham".

Så manden står igen ud af sengen, tager sit tøj på og trasker slukøret ned til hoveddøren og åbner den, og råber ud i mørket, "Hej har du stadig brug for et skub??? "

Han høre en ulykkelig stemme der svarer, "Åh ja tak, endelig".

"Hvor er du", råber ægtemanden.

Den fremmede råber tilbage, "Jeg er herover, på jeres gynge".Tre forhenværende folketingsmedlemmer, en venstre- mand på 70 år, en radikal på 80 og en socialdemokrat på 90, mødtes i Snapstinget og talte om deres vanskeligheder.

Venstremanden sagde: "Hver morgen kl. 7 står jeg op og går ud på toilettet for at tisse, men jeg skal stå der mindst en time, før det lykkes at få et par dråber frem."

Den radikale sagde: "Det er ingenting. Jeg står op hver morgen kl. 8 og sætter mig på toilettet, men det varer altid flere timer, før jeg får presset et par hårde knolde ud."

Den gamle socialdemokrat sagde: "Det er jo småting. Hver morgen kl. 7 pisser jeg som en hest, og kl. 8 skider jeg som et svin. Problemet er bare, at jeg først står op kl. 10."
Supermand havde haft en hård dag og besluttede derfor at samle nogle af vennerne og smutte ned på den lokale bar og få et par øl.

Han ringer til Batman, men Batman siger: "Jeg er for træt, jeg fangede tre forbrydere i går og desuden skal Batmobilen til service eftersyn.

Så ringer han til Lynet, som siger:"Jeg blev stoppet for spritkørsel forleden, så jeg har besluttet ikke at drikke mere."

Supermand ringer til en del andre suPoulhelte, men får afslag hos dem alle.

Til sidst får han den ide, at han vil tage over til Wonderwoman.

Han flyver over til hendes hus og "træder vande" foran hendes vindue.

Han er forbavset over at se Wonderwoman ligger på ryggen helt nøgen på sin seng, med en smule spredte ben og lukkede øjne.

Supermand får en grum tanke.

Hurtigere end lynets hastighed for han hevet bukserne ned, åbner vinduet, flyver ind og gør hvad han nu skal gøre og flyver ud igen.

Da han er væk åbner Wonderwoman langsomt øjnene og siger:

"Hvad fa'en var det?"

"Det ved jeg ikke, men jeg har pludseligt så ondt i røven", siger Den Usynlige Mand.TO VENINDER

Du Lise. Jeg tror min mand har været en rigtig trusse tyv før vi blev gift !

- eh hvorfor?

Jo, hver gang det bliver uvejr, og lynene blitzer over himlen, springer han ud af sengen og råber:

- Jeg køber negativerne..!


TRE TESTIKLER

Det var manden, der ikke kunne forstå, at han havde så ondt i pungen, så han gik op til lægen, for at få ham til at se på det.

Lægen kikkede på ham og sagde: "De er et af de meget sjældne tilfælde, der har tre testikler!. Det er derfor, De har ondt engang imellem, men det skal De ikke bekymre dem om."

Da manden havde overstået sit besøg hos lægen og kom ned på gaden, så skulle han tisse noget så frygteligt.

Han gik ind på et af de offentlige toiletter og stillede sig op for at tisse ved siden af en anden mand.

Så var det, at han ikke kunne dy sig og sagde: "Ved du, at tilsammen har vi fem testikler?"

Den anden mand kikkede længe på ham, hvorefter han gentog: "Fem.....lang pause.... Jamen, har du da kun en!"


EN UNDERLIVSUNDERSØGELSE

Ulla på 19 år var meget nervøs for at få foretaget en underlivsundersøgelse hos sin læge.

- Der er ikke noget at være nervøs for, sagde lægen. Det er snart overstået.

Har du aldrig fået foretaget en underlivsundersøgelse før ?

- Jo eh, sagde pigen genert. Men ikke af en læge !

VED PØLSEVOGNEN


Det store brød til den lille mand:

- Jeg vil vædde en hund på at du ikke kan spise 40 røde pølser.

Den lille mand:

- Ok, men jeg skal lige et ærinde først.

Han kommer tilbage, æder de 40 røde pølser og det store brød siger:

Det må jeg sige... Jeg giver dig de 100,- Men fortæl mig: hvad skulle du først?

Jeg skulle lige hen til den næste pølsevogn, for at se om jeg kunne...


VIAGRA

Mogens Lykketoft havde fået en recept på Viagra, og Jytte Hilden fulgte med ham til apoteket.

- 50 kr. pr. pille, det er saftsusemig dyrt, sagde Mogens

- Ja, det må du nok sige, sagde Jytte Hilden

- Det bliver hele 150 kroner om året.

på dødslejet:

Præsten kommer på besøg hos gamle Severinsen der ligger på det sidste, og opdagen en flaske snaps på natbordet:
"-Jamen Severinsen. Er det virkelig din sidste trøst?"
"-Næh, pastor...Jeg har fire mere ude i fryseren"


Efter:

"-hvad var hans sidste ord, inden han døde?"
"-han fik ikke det sidste ord!....Hans kone var véd ham"


i ægtestanden:

Manden: "-Når du dør, vil jeg tænke.....*endelig kold*"
Konen: "-Når du dør, vil jeg tænke....*endelig stiv*"


gamle virile Hansen er død under samleje

"-Det tog familien fire timer at få smilet væk fra afdøde"
"-Men det tog bedemanden otte timer at få låg på kisten"


Hvad er ligheden mellem en bedemand og en damehånd?
"-?????"
"-De fører begge en stiv mand til hullet"Lille Ole havde været ovre ved naboen og kom skraldgrinende hjem.

Faderen kiggede lid underfundig på Ole og spurgte om hvad det var der er så sjovt.

Jo, sagde Ole, vi så porno ovre hos naboen!

Faderen røg op af stolen med et ildrødt hoved af raseri. Hvad siger du knægt, så i porno???

Ole sagde dyssende til til far; Bare tag det roligt far. Det var børneporno.


Hvad er forskellen på en kamel og en bryggeriarbejder?

Kamelen kan arbejde 14 dage uden at drikke.

Bryggeriarbejderen kan drikke 14 dage uden at arbejde.


EN GÅDE
Hvad er forskellen på IBM og Jurassic Park?


Den ene er en forlystelsespark fuld af ældgamle mekaniske uhyrer, der skræmmer kunderne.


Den anden er en film.


2 FLAGERMUSE


2 flagermuse hænger i et træ.Så siger den ene til den anden:"Jeg MÅ bare ha´ noget blod"

Så den flyver afsted. Den kommer tilbage lidt efter med hovedet fuld af blod.

Den anden flagermus spørger forarvet og lidt misundelig..."Hvor har du alt det blod fra..???"

Den første flagermus siger:"Kan du se det træ der ovre..????"......

"Næh...."..."Det ku´ jeg heller ikke!"


EN GÅDE

Hvad er ligheden mellem sex og mad?Det er ikke pølsen man bliver tyk af - det er sovsen...

NONNER
En busfuld af nonner kører galt og kommer straks op til Skt. Peter, som fortæller nonnerne at før de kan komme ind er der lige et par formaliteter det skal ordnes.

Han spørger derfor den første nonne:

- Søster Mary, har de nogen sinde rørt ved en penis?

- Jaa, jeg kom en gang til at stejfe en med fingerspissen.

- Ok, hvis du dypper din finger i det her vievand kan du komme ind i himlen.

- Søster Karen, har du nogen sinde rørt ved en penis?

- jaa, engang jeg skulle skræve over en nøgen mand på stranden, kom jeg til at strejfe den med min fod.

Ok, hvis du dypper din fod i vievand skal du få lov at komme ind i himlem.

Pludselig bliver der et værre rumsteren da Søster Mette maser sig igennem køen og Skt. Peter udbryder:

- Jamen, Søster Metter hvad er der dog i vejen?

-Det siger jeg dig Skt. Peter, hvis jeg skal gurle mund i det vievand, så skal det altså være før Søster Agnes dypper røven i det...

BAGERBUTIK
En mand kommer ind i en bagerbutik og siger: "Jeg synes, din forretning er ulækker!"

- Hvorfor det, spørger bageren.

- Der ligger jo snegle og boller i vinduet.

Den slemme dreng

Hvad skal det betyde? Kun et tretal i opførsel, Ole.

Du skulle tage ved lære af din far.

Jeg er allerede blevet løsladt tre gange på grund af god opførsel!ET HUL I VEJEN

En bilist, der var havnet i et større hul fyldt med vand på en lille mudret vej, betalte en forbipasserende landmand 50 kroner for at trække ham fri af hullet.

Da bilisten var kommet fri, sagde han:

Med de priser du holder dig, skulle man tro du kunne stå her og trække folk fri både dag og nat.

Det kan jeg ikke. Om natten kører jeg frem og tilbage efter vand til hullet.

12 TEGN PÅ DU HAR PROBLEMER PÅ JOBBET
1. Den nye vejledning omkring sexchikane inkluderer nu et foto af dig.

2. Sikkerhedsvagten har lavet en fuld optegnelse over hele området omkring dit skrivebord.

3. Din sekretær er begyndt at besvare alle dine mails med, ”Ja, whatever.”

4. Din nye Pentium 3 computer er blevet udskiftet med en 386sx-16MHz sidste weekend.

5. Personaleafdelingen har bedt om at få en opdateret udskrift af din straffeattest.

6. Din chef spørger om du stadig har en kopi af din 5 års kontrakt.

7. Du bemærker dine kolleger tage mål af dit kontor en morgen du møder på arbejde.

8. Din parkeringsplads er blevet flyttet hen ved siden af containeren.

9. Din sekretær begynder at sige ting som ”Tag lige den telefon, mine negle er ikke tørre endnu.”

10. Netværksserveren begynder pludselig at tage backup af din computer hvert 10. minut.

11. En stor papirgenbrugs-container blev placeret ved siden af dit arkivskab.

12. Receptionisten er begyndt at sige ”Hvem???” til alle der ringer for at få fat i dig.

 

Den trofaste hustru støttede gennem et langt liv sin mand. Nu lå han på sygehusets intensivafdeling, sommetider i coma, sommetider ved bevidsthed. Hver eneste dag sad hustruen ved hans side.
Så en dag, da han var ved bevidsthed, bad han konen komme nærmere hen til ham:
- Véd du hvad? Du har været ved min side gennem alt det, der ramte mig. Da jeg blev fyret, støttede du mig. Da min forretning gik konkurs, var du dér. Da vi mistede huset, var du ved min side. Da det begyndte at gå nedad med mit helbred, stadig var du ved min side. Véd du hvad?
- Nej, min kære, sagde hun blidt.
- Jeg tror, du har bragt mig uheld hele vejen igennem!

EN 93-ÅR GAMMEL KVINDE


Mildred var en 93-år gammel kvinde, som var helt ødelagt over sin mand, Earls, nylige bortgang.

Hun besluttede, at hun simpelthen bare ville begå selvmord og mødes med ham i døden.

Det bedste ville være en hurtig død, så hun tog Earls gamle pistol fra hæren og besluttede at skyde sig selv i hjertet, siden det nu var sø ødelagt i forvejen.

Da hun ikke ønskede at ramme ved siden af dette vitale organ og ende som en grøntsag og ligge andre til byrde, ringede hun til lægens kontor for at få oplyst den nøjagtige placering af hj ertet.

"På en kvinde," sagde doktoren, "vil hjertet være lige under venstre bryst."

Senere den nat blev Mildred bragt på hospitalet med et skudsår i venstre knæ.Til forældremødet:

"-Hvis Frøkenen bliver ved med, at skælde min lille Peter ud, skal min mand komme og sørge for at Frøkenen ikke er Frøken mere"


I dansktimen:

"-FRØKEN....PIA HAR TISSET I BUKSERNE"

"-Hov, hov...ikke råbe. Du skal række fingeren op"

"-Det var dét jeg gjorde...Derfor véd jeg det" Er æggene friske?" spurgte damen på torvet.
"Friske?" lød svaret, "de er så friske, at hønen ikke engang er begyndt at savne dem endnu."


Moderen: - Hvor tit har jeg ikke sagt til dig, at du ikke må komme for sent til middag?
Drengen: - Det kan jeg ikke huske. Jeg troede faktisk, at det var noget, du selv holdt regnskab med.


Han: "Gud ved, hvor jeg havde mit hoved, da jeg i sin tid friede til dig!
Hun: "Det kan jeg godt huske, det lå mellem mine bryster."


Den ene psykiater til den anden: "Jeg har fået en patient med personlighedsspaltning."
"Nå, det er da ikke så usædvanligt."
"Jo, ham her er, for de betaler begge to."
EN ÅND

En ung mand går en tur langs vandet, pludselig får han øje på en olielampe der ligger i vandkanten, han tager den noget anløbene lampe op, han kikker lidt på den.

Den er meget medtaget og grøn af tidens tand, han gnider den mod sit ærme for at, se om den kan blive ren, en tæt grå røg siver op fra lampens tud, røgen tager form af en stor tåget skikkelse som med dyb røst runger, jeg er lampens ånd , du har befriet mig fra mit trange bo, så derfor for du et stort ønske opfyldt.

Den ung mand tænkte sig længe om, så sagde han, jeg har altid ønsket mig at kunne køre fra Københavns Rådhusplads af en sekssporet motorvej til New York.

Lang pause, så sagde lampens ånd, jeg ved godt jeg sagde at du kunne få et stort ønske opfyldt, men det var måske lige i overkanten, har du ikke et andet?

Lille tænkepause, så sagde den unge mand, jo jeg kunne da godt tænke mig at lære at forstå kvinder.

nu tænkte ånden sig længe om, hvorefter han sagde, var det kun seks spor du sagde.


NY BIL

En ung mand arvede en masse penge og besluttede at købe en bil.

Hans kammerater blev helt vilde og rådede ham til at købe en splinterny, smart bil.

Men de blev dybt skuffet, da han nogle dage senere dukkede op i en gammel Jaguar.

Hvorfor købte du ikke en ny bil, så alle kan se, at du er kommet til penge? spugte en af vennerne.

Jeg købte denne her gamle sag for at alle skal tro, at jeg altid har været rig!En mand kommer ind på apoteket, og siger til ekspedienten, at han gerne ville have en pakke kondomer.

Ja, så gerne siger ekspedienten - hvilken størrelse?

Ja, det ved jeg søreme ikke.

Nå, men skidt med det, siger ekspedienten. Ude i baggården står der et plankeværk mellem to træer, prøv at gå derud, så finder du den rigtige størrelse.

Manden står i gården og ser på plankeværket ,som har en masse huller.

Han starter fra en ende af med at stikke fyren derind.

Ovre i nabohaven står en kone og hænger vasketøj op, og pludselig ser hun den her fyr, der farer ud og ind.

Hun står og bliver noget lystig, så hun går hen og stikker bagdelen op til plankeværket.

Da der er gået et stykke tid, kommer manden tilbage til ekspedienten.

Nå, siger hun, fandt du den rigtige størrelse?

Skid hul i størrelsen - hva` ska` du ha` for plankeværket?


Hvorfor blev den AIDS-smittedel, der havde været i seng med et hav af kvinder, frifundet i retten?

Joh, han havde advaret alle kvinderne. Han havde taget fat om dyret og sagt: "HIV i den!"FOGEDEN LUKKER OG SLUKKER

Prins Waldemar og Klaus Riskjær står uden for Kongens fogeds kontor og skal ind til udpantning.
- Jeg går først, siger Riskjær og går ind. Efter 10 minutter kommer han ud - kun iført underbukser og strømper.
- Hold kæft, pantefogeden er hård, sagde han, han pantsatte alt: Ur, habit, skjorte slips og sko.

- OK, siger Prins Waldemar, jeg tager alt tøjet af og går ind splitternøgen.

Efter 10 minutter kommer han ud med bind for øjnene, en prop i røven og knude på p*kken.

- Hvad skete der, spurgte Riskjær.
- Jo, han lukkede for lys, gas og vand.


EN LANG OMVEJ
En betjent standser en fyr for at køre for hurtigt.

Betjenten: Må jeg se dit kørekort?
Manden: Det har jeg ikke mere. Det blev frakendt da jeg blev taget femte gang for at køre bil under indflydelse.

Betjenten: Må jeg have lov at se registreringspapirerne for denne bil.
Manden: Det er ikke min bil. Jeg har stjålet den..

Betjenten: Er bilen stjålet?
Manden: Det stemmer. Men nu jeg tænker mig om, tror jeg nok jeg så registreringspapirerne i handskerummet da jeg lagde min pistol derind.

Betjenten: Er der en pistol i handskerummet!?
Manden: Ja. Jeg lagde den derind efter jeg havde skudt og dræbt kvinden som ejede bilen her, og så lagde jeg hende i bagagerummet.

Betjenten: Er der et lig i BAGAGERUMMET??!!!
Manden: Ja, hr.

Efter at have hørt dette tilkaldte betjenten straks politichefen over radioen. Bilen blev hurtigt omringet af patruljevogne, og politichefen gik hen mod bilen for at håndtere den tilspidsede situation:
Politichefen: Hr., må jeg få lov at se dit kørekort?

Manden: Ja selvfølgelig. Værsgo.

Det var gyldigt.

Politichefen: Hvis bil er dette?

Manden: Det er min. Her har er registreringspapirerne.

Mandens navn fremgik af papirerne.

Politichefen: Vil du langsomt åbne handskerummet, så jeg kan se om der er en pistol derinde?

Manden: Ja, hr. – men det er der ikke.

Handskerummet indehold ingen pistol.

Politichefen: Vil du have noget imod at åbne bilens bagagerum? Jeg er blevet oplyst om at der befinder sig et lig deri.

Manden: Ingen problem.

Bagagerummet blev åbnet – intet lig.
Politichefen: Det forstår jeg ikke helt. Betjenten der stoppede dig har sagt, at du fortalte ham at du ikke havde noget kørekort, at bilen var stjålet, at du havde en pistol i handskerummet og at der var en død kvinde i bagagerummet.
Manden: Ja der har han sikkert! Og jeg vil vædde på at den løgnhals også har fortalt dig at jeg har kørt for stærkt!

LIGESOM SOM DERHJEMME

To Landarbejdere fra Lolland gik et efterår og gravede roer op.

På et tidspunkt får den ene gravet et par pragteksemplarer op og med dem i hånden, siger han til sin kammerat:

- De her er sgu nøjagtig ligesom som konens derhjemme.

- Er de da virkelig så store?

- Næh, men de er sgu lige så beskidte!

TATOVERING


En bøsse går ind til en tatovør og siger at han skal have en traktor tatoveret på pikken...

Da tatovøren næsten er færdig siger bøssen gi' den bare 4 hjulstræk den skal igennem meget lort!

15 GODE GRUNDE TIL AT AGURKER ER BEDRE END MÆND
1. Agurker er i gennemsnit 23 cm lange.

2. Agurker kan holde sig hårde en hel uge.

3. Man kan se og føle på varen nede i forretningen.

4. Man kan få så mange agurker man lyster.

5. Man kan altid få fat i en agurk.

6. Agurker spørger aldrig om, hvor mange agurker du har haft tidligere.

7. Agurker praler ikke over for de andre agurker dagen efter.

8. Agurker respekterer dig også om morgenen.

9. Agurker snorker ikke.

10. Agurker falder ikke i søvn midt i det hele.

11. Agurker kommenterer ikke dit udseende.

12. Agurker lugter ikke af øl og gammelt armsved.

13. Agurker bliver ikke sure, fordi der ligger andre agurker i køleskabet.

14. Agurker har ikke noget imod at gemme sig i skabet, hvis din mor kommer på besøg.

15. En agurk er dig aldrig utro.

SKALDETHED


En dreng og en skaldet mand snakker sammen:
- Hvorfor har du ikke hår på hele hovedet?
- Det er fordi jeg har forsikringshår!
- Hvad betyder det?
- At der ikke er fuld dækning...


Hvad er synd?
- At give en skaldet mand en kam.


Hvad er endnu mere synd?
- At tage den fra ham igen.
SÆRHEDER...

1)I Frokostpausen, sid i din parkerede bil med solbriller på, og peg med en hårtørrer mod passerende biler. Se om de sænker farten

2) Efterlys dig selv på intercom'en, forvræng ikke din stemme.

3) Insister på at din E-mailadresse er: Xena-warrior-princess@world.dk eller Elvis-er-kongen@world.dk

4) Hver gang nogen spørger dig om noget, spørg om de også vil have fries.

5) Opmuntre dine kolleger til at medvirke i en lille synkroniseret stoledans.

6) Stil din papirkurv på bordet og sæt en mærkat på med ordet "indgående post".

7) Udvikle en unaturlig frygt for papirclips

8) Put koffeinfri kaffe i kaffedåsen i 3 uger. Når alle er kommet sig over deres koffeinafhængighed, skift til espresso.

9) Besvar alt folk siger til dig med et "det tror du"
10) Afslut alle dine sætninger med "i henhold til profetien".

11) Indstil din monitor, så lysstyrken oplyser hele kontoret Insister på at du foretrækker den sådan.

12) Brug ingen tegnsætning
13) Så ofte som mulig, hink i stedet for at gå.

14) Spørg folk om, hvad køn de er, og grin hysterisk af svaret.

15) Specificer at din drive-through bestilling skal tages med.

16) Syng med i operaen.

17) Tag til poesioplæsning og spørg, hvorfor de ikke rimer.

18) Find ud af hvor din chef køber ind, køb præcis det samme sæt tøj. Hav det på en dag efter din chef. Dette er specielt effektivt hvis du ikke er af samme køn, som din chef.

19) Send E-mail til alle ansatte i firmaet og fortæl dem hvad du laver, eksempelvis: "Hvis der er brug for mig, er jeg på toilettet, det til venstre."

20) Sæt mosquitonet omkring dit skrivebord. Spil et bånd kun med jungleklyde hele dagen.

21) Fortæl dine kolleger fem dage i forvejen, at du ikke kan komme med til festen fordi du er syg.

22) Ring 112, og spørg om 112 kun er til nødstilfælde.
23) Ring til redaktionen på "Åndernes magt". Lad være med at sige noget.
24) Forlang at dine kolleger omtaler dig ved dit Hip-hop navn MC Rock Hard
25) Når der kommer penge ud af dankortmaskinen, skrig "Jeg vandt, jeg vandt igen, 3 gang denne uge !!!"

26) Når du forlader Zoologisk have, løb mod parkeringspladsen mens du skriger "Løb for livet, de er løs!!"

27) Sig til din chef "Det er ikke stemmerne i mit hoved der bekymrer mig, men stemmerne i dit hoved."

28) Sig til dine børn over middagsmaden "På grund af den økonomiske situation, må vi skille os af med en af jer."

29) Hver gang du ser en kost, råb "Skat din mor er her" og til sidst:

30) Send denne joke til alle i din adresseliste, selv hvis de har bedt dig om ikke at sende dig den slags.EN GOD SÆLGER

Kan De nævne mig et eksempel på Deres store evne som sælger?
- Ja, jeg har engang solgt en malkemaskine til en husmand, som kun havde én ko.
- Ja, det var flot! - men da ikke ligefrem fantastisk!
- Jo, for jeg fik koen i udbetaling!


FRIDAG

Jeg bad min chef om en fridag - her er hans svar.
Året har 365 dage, men du arbejder jo ikke alle dage.
På årets 52 uger, har du fri 2 dage hver uge.
Så er der 261 dage tilbage hvor du kan arbejde.
Du har fri 16 timer hverdag, det er sammenlagt 170 dage.
Så er der 91 dage tilbage hvor du kan arbejde.
Hver dag holder du frokost i 1 time - det bliver sammenlagt 48 dage.
Så er der 43 dage tilbage hvor du kan arbejde.
Der er i gennemsnit 6 helligdage om året.
Så er der 37 dage tilbage hvor du kan arbejde.
Hver dag holder du i gennemsnit 10 minutters kaffepause, det er sammenlagt 11 dage.
Så har du 26 dage tilbage hvor du kan arbejde.
Så har du ret til din 25 dages ferie.
Tilbage er der 1 dag og den får du fandme ikke fri på!


ARBEJDER DU FOR HÅRDT?

Er du træt?
Føler du dig som en udkørt, fladklemt og indtørret svedske?
Gruden er sikkert, at du er OVERANSTRENGT !
I en dansk statistik vises, hvorfor du er træt, - og kære joke-læser, det er ikke så underligt.
Der er nemlig ikke så mange mennesker, der arbejder, som du tror. I hvert fald ikke efter nævnte statistik.
Nationen består af 5 millioner mennesker, men af disse er 1 mill. over 67 år. Der skulle så være 4 mill. tilbage til at udføre arbejdet.
Men de 2 mill. er under 21 år og tilbage til at udføre arbejdet er der så 2 mill.
Det viser sig, at 1 mill. er ansat af staten, og dermed er der faktisk kun 1 mill. tilbage til at udføre arbejdet.
Men nu er der i Forsvaret 100.000 - og så er der kun 900.000 til at arbejde.
I amts- og kommunaladministrationen er der ansat 400.000 - og så er der kun 500.00 tilbage til at udføre artbejdet.
På hospitaler, rekreationshjem, nerveklinikker og lign. er der indlagt 300.000, - så nu er der 200.000 tilbage.
Af disse er 188.000 alfonser, bumser, narkovrag og lign, der går og lopper den af uden at arbejde, og nu er vi nede på kun 12.000 til at udføre arbejdet.
Det mest interessante ved statistikken er, at der til stadighed er 11.998 i fængsel, og så er der kun 2 mennesker til at udføre arbejdet - dig og mig!
Frisk mod, kollega. Jeg går på efterløn nu!EN HUND

En mand kommer ind i en dyreforretning og siger:
"Jeg gider ikke købe din hund. Den lyver."

Damen ved disken siger:
"Sludder og vrøvl. Hunde kan ikke lyve."

Manden siger:
"Jo, hør selv." Han gik hen til den og spurgte den: "Hvad siger katten?" "Vov-vov."
TANDBØRSTEN

En skotte går ind på et apotek, og beder om nye hår til en tandbørste.

- Det kan vi desværre ikke klare, Hr., men vi har nye tandbørster til kun 5 kr. stykket.

- Ja, så må jeg først tale med bestyrelsen.

- Bestyrelsen?
- Ja, tandbørsten tilhører vores lejerforening!

FATTIG


Hvem er verdens fattigeste mand?Svar: Tissemanden - han har kun 2 sten i pungen!!!

SEXVANER

En mand undersøgte for universitet, hvilke sexvaner folk havde i forskellige dele af landet.

Der var blevet udsendt spørgeskemaer, og dem var man ved at gennemgå.

Et af skemaerne stemte ikke overens.

Så manden fra universitet ringede og sagde:

- Undskyld jeg forstyrrer, Hr. men under rubrikken "Frekvensen for samleje", har de skrevet 2 gange ugentligt, mens deres kone har svaret "Flere gange i døgnet." Hvad er nu rigtigt, hr.????

Hvorpå ægtemanden svarede:

- Det er rigtigt begge dele; men kun til afdragene på bilen er betalt.

HOS ISENKRÆMMEREN

- Hvad koster mikroovnen her?

- Ti kroner.

- Lad mig få sådan en.

- Hvad så med opvaskemaskinen derovre?

- Den skal du få for en tyver.

- Hør, der er vel ikke tale om tyvekoster?

- Nej da.

- Hvorfor er priserne så så lave?

- Min chef er hjemme hos min kone lige nu. Jeg passer bare forretningen imens...SÅ TYK

Lille Allan spørger sin mor, da han ser en højgravid dame: "Hvordan er den dame blevet så tyk??"

Moderen: "Hun har nok spist for mange bolcher."

Næste dag møder de en bekendt i samme situation, og Allan udbryder begejstret: "Jeg ved godt, hvad du er blevet tyk af. Var det ikke smadder dejligt?"


SKILSMISSE


- Hvordan gik skilsmissen?

- Skide godt!

- Hvordan det?

- Dommeren var min kones tidligere mand.HØJRØVET AMERIKANER

En amerikaner var på sightseeing i København.

Hver gang de kørte forbi et slot eller en bestemt bygning råbte amerikaneren: "Sådan et palads kunne vi opføre på et par uger hjemme i staterne."

Det blev guiden ret irriteret over og da de kørte forbi Rådhuspladsen spurgte amerikaneren: "Hvad er det der for en bygning?"
Så svarede guiden: "Aner det ikke. Den var her ikke i morges."
ANNONCEN

Efter endnu en mand havde slået Mette, og var gået fra hus og hjem, besluttede hun at indrykke en annonce i avisen. I annoncen stod der, at hun søgte en man med disse tre egenskaber:

1. En mand der ikke vil slå hende.
2. Aldrig løber fra hus og hjem.
3. Er god i sengen.


Samme dag som annoncen er i avisen ringer en mand, og de aftaler, at han skal komme senere den aften. Da manden ringer på døren, løber Mette hen til døren og kigger ud af dørspionen. M ette synes, at han er så pæn, at hun får hjertebankende. Men da hun åbner døren, er hun ved at tabe både øjne, øre, næse og mund… Manden sidder i kørestol og har hverken arme eller ben.


Mette: ”Huuuh…”

Manden: ”Jeg ved godt, hvad du tænker, men prøv lige at høre her… Jeg har ingen arme, så jeg kan ikke slå dig. Jeg har ingen ben, så jeg kan ikke løbe fra hus og hjem… ”

Mette: ”Har du glemt det med at være god i sengen?”

Manden: ”Hvordan tror du, jeg ringede på døren…?”

I FORRETNINGEN

Goddag, jeg vil gerne have et slips, der passer til min øjenfarve.

Beklager, men vi har ikke noget i blodsprængt i øjeblikket.
MISTRO

Skyggede De så min mand?

- Ja, det gjorde jeg.

Hvad foretog han sig.

- Han tog på en snusket bar og så ud til et motel uden for byen.

Og hvad lavede han så der?

- Det var helt tydeligt, han skyggede Dem.POLITIKERE

Anders Fogh døde og stod og bankede på himlens port hos Skt. Peter.

Til ingen andres overraskelse blev han bedt om at finde anden bolig.

En halv time efter bankede det igen på porten.

Skt. Peter lukkede op og udenfor stod 500 djævle og bad om politisk asyl.

Et ældre ægtepar er kommet ned til lægen..

Konen hævder, at manden ikke overholder de "ægteskablige forpligtigelser"...

Lægen beder konen tage alt tøjet og lægge sig på briksen.

Han kigger lidt på hende, knapper så sine bukser op og giver hende en ordentlig omgang.

Imens sidder manden blot ved siden af og kigger på.

Efter konen har fået sin tredje orgasme rejser lægen sig op og går sveddryppende og forpustet over til manden.

Lægen: Ja Hr. Jensen, sådan skal hun så have den mindst 3 gange om ugen!

Manden: Hmm... behøver jeg så komme med hver gang?

JEG VIL GERNE STERILISERES

En sjællænder kommer op til sin læge og siger:

- Davs, doktor! Jeg vil gerne steriliseres, er det nemt ?

- Ja, siger lægen, du tager bare Berlingske Tidende, ruller den sammen, fylder krudt i, holder den op til venstre øre og tænder ild i, og tæller til ti.
Argh tænker sjællænderen, det må kunne gøres anderledes.

Så han tager til Århus og opsøger en specialist, og forelægger ham problemet.

- Jo, siger lægen, det ordner vi med en lille operation. Hvor kommer du for resten fra ?

- Fra sjælland, lød svaret.

- Nej, så har vi en nemmere metode; du tager Berlingske Tidende, ruller den sammen, fylder krudt i, holder den op til venstre øre - og sætter ild til og tæller til ti.
Sjællænderen tager toget hjem, mens han funderer over sagen og kommer til den konklusion, at når en jyde har givet løsningen - ja, så er det nok rigtigt.

Som sagt så gjort, han ruller Berlingeren sammen, fylder krudt i, holder den op for venstre øre, sætter ild til og begynder at tælle.
1-2-3-4-5,

for at tælle videre stikker han avisen ned mellem benene og tæller videre

6-7-8-9-10.EN GENNEMGRIBENDE UNDERSØGELSE


- Frøken, jeg vil give Dem en gennemgribende undersøgelse i eftermiddag, sagde overlægen til den unge, veldrejede kvinde, som var blevet indlagt på sygehuset samme morgen.

- Men reservelægen undersøgte mig i morges og syntes, jeg var i fin form!

- Ja, det har han fortalt mig...

IMPOTENT

En kone var ved at blive lidt træt af, at hendes mand var impotent, så hun gik op til lægen for at få et eller andet til ham....

Lægen: "Jamen, jeg har lige nogle piller her som han kan få."

Konen: "Nej, han må helst ikke vide noget om det.."

Lægen: "Nå, men så har jeg noget, du kan blande i noget flydende."

Da konen så kom hjem, besluttede hun sig for at blande det i senneppen, da det kun var manden, som spiste sennep og de skulle have pølser den aften, så det kunne ikke passe bedre.

Da manden kom hjem og skulle spise, gik konen ind for at trække i noget mere "til situationen passende" tøj.

Pludselig kunne hun høre manden grine ude i køkkenet.

Da han blev ved med at grine i lang tid, gik hun ud for at se hvad der var i vejen.

Manden: "He he he... Hver gang jeg putter pølsen ned i senneppen, trækker skindet sig tilbage."Der var engang en kone der havde menstruation.

Hun ville så gerne slikkes, men hendes mand sagde nej.

Efter lang tid fik hun ham overtalt og de gik igang.

De var godt igang da det pludselig ringede på døren.

Manden tænkte ikke videre over hvad han var igang med og gik ud og lukkede op.

Naboen, som stod udenfor, så rædselsslagen ud og spurgte:" Hvad har du da lavet. du har jo blod i hele hovedet?!

Manden kom nu i tanke om hvordan han måtte se ud, og skyndte sig at sige at han var faldet og havde slået hovedet på et bræt, hvortil naboen svarede:

"Det må have været et toiletbræt, for du har lort på hagen.!"I USA

Den nyansatte fængselsbetjent ser sig omkring.

I den første celle sidder en hvid mand:

- Nå, hvad sidder du inde for?

- Jeg har skudt to negre.

- Hvor længe skal du sidde?

- To år.

- Hvad sagde dommeren til dig?

- At hvis jeg var heldig, slap jeg med et enkelt år.

I den næste celle sidder også en hvid mand:

- Hvad sidder du her så for?

- Jeg har skudt fire negre.

- Hvad fik du for det?

- Fire år.

- Hvad sagde dommeren?

- At hvis jeg var heldig, blev jeg lukket ud efter to år.

Han går lidt videre til en celle, hvor der sidder en sort mand:

- Hvad sidder du her for?

- Jeg har kørt uden cykellygter.

- Hvor længe skal du sidde her?

- På livstid.

- Sagde dommeren noget?

- Ja, jeg var heldig, det ikke havde været mørkt.GOLF

En mand og en kone var kommet i seng, hvor de lå og hyggede sig.

Pludselig blev manden eftertænksom og spurgte:

- Hvad nu hvis jeg pludselig gik hen og døde, ville du så gifte dig igen?

- Jo, måske svarede hun.

- Ville du så også bolle med ham her i vores seng?

- Jo det ville jeg jo nok, svarede hun.

- Nå, men måtte han så også spille med mine nye golfkøller?

- Nej, absolut nej - for han er venstrehåndet...
AUKTION


Det var den om bonden som var på auktion. Han bød på et par gamle - men billige - sko som han også til sidst fik.

Da han kom hjem for at prøve dem, viste det sig at der kun var to venstresko.... Han blev sur.....

Ved næste auktion fik bonden fat i auktionarius og brokkede sig:

"Hva' erd forn nån skou do ha soulgt mej? Dae a jou kjuns tou venstre?".

"Ja" sagde auktionarius

"Ved auktionen sagde jeg da højt og tydeligt:

"Ingen højere, ingen højre""
SKOTTEN

En skotte sider i en stol og læser.

Hver femte minut slukker han for læselampen og tænder den kort efter igen.

Hans ven, der har siddet og overværet dette i et stykke tid, spørger ham endelig:

- "Hvorfor slukker og tænder du lampen hele tiden?"

- "Hvorfor? Man kan vel godt bladre i mørke..."

ET RIGTIGT LILLE MANDFOLK


En dreng skulle hver måned gå et ærende for sin far, han skulle gå til et bestemt hus i byen og aflevere 100. kr.

Da han havde gået turen mange gange, spurte han faderen, hvad er det, jeg betaler for der, men faderen sagde det forstår du ikke endnu knægt,bare gør som jeg siger.

Da knægten havde gjort det i lang tid, sagde han til faderen, jeg vil altså vide hvad pengene er betaling for ellers fortæller jeg det til mor.

faderen sagde så, ok knægt her er 100. kr gå derhen og bede om det samme som mig.

Da knægten kom til huset, som var det lokale horehus og bad om det samme som faderen, syntes pigerne han var for ung så de smurte en masse syltetøjsmadder til ham.

Da knægten kom hjem igen, kunne faderen ikke dy sig for at spørge, nå hvordan gik ture så min dreng, hvortil drengen svarede, jo det gik meget godt, de første tre kunne jeg klare, men re sten måtte jeg nøjes med at slikke.


Fra brevkassen:

"Når min kæreste rører ved mine brystvorter bliver jeg meget våd forneden...

kan jeg have vand i lungerne?"

HOS LÆGEN

Doktor, doktor, der er ingen der forstår mig.

- Det kan De da ikke mene.

PÅ PLEJEHJEMMET

Tænk, Solveig har alle sine tænder i overmunden!

Det må jeg nok sige. Jeg har nu halvdelen af mine i undermunden.

MELLEM KAMELER

Far, hvorfor har vi pukler på ryggen?

- Det er til at have vand i, når vi går gennem ørkenen.

Far, hvorfor har vi sådan nogle lange øjenvipper?

- Det er så vi ikke får sand i øjnene, når vi går gennem ørkenen.

Far, hvorfor er vores fødder så flade?

- Det er så vi ikke synker ned i sandet, når vi går gennem ørkenen.

Jamen, far, hvad laver vi så her i Zoologisk Have?
JEG BURDE PRYGLE DIG

Jeg burde prygle dig, skreg manden til sin kvinde.

Hver eneste nat når jeg kommer hjem, finder jeg smuler i sengen.

- Det er vel ikke så mærkeligt, råbte hun tilbage. Den elsker jeg har, er der nemlig krummer i.

SNAVSEDE FØDDER

- Mo-ar ! Havde dyret snavsede fødder i nat ?

- Hvad mener du...hvilket dyr...hvad taler du om ?

- Jo, i nat hørte jeg, at du sagde til far:

- Lad den bare gå på lagenet, jeg skal vaske i morgen !

EN SKYTSENGEL

En mand kommer gående ned ad gaden, da han hører en stemme: "Stop! Stå helt stille!"

Manden standser op, og pludselig falder en tagsten ned og rammer jorden lige foran ham.

Han går forundret videre og skal til at gå over gaden, da stemmen igen lyder: "Stop! Stå helt stille!"

Manden standser igen op, og i det samme suser en lastbil forbi med 120 i timen.

"Hvem er du?" råber manden så.

"Jeg er din skytsengel", lyder svaret.

"Sikkert", siger manden, "men hvor i alverden var du så henne, da jeg blev gift?"


Forskellige typer af druk:

Askepot-druk: Du kommer hjem og har tabt en sko og tøjet
hænger i laser.

Bambi-druk: Dine ben nægter at gøre som du siger og dit hoved føles stort som en badebold.

Tornerose-druk: Du sover i hundrede år.

Snehvide-druk: Du vågner med syv fremmende mænd i sengen.

Lille havfrue-druk: Dine fødder klistrer sammen og lugter fisk.

Lille Rødhætte-druk: Du vågner med din mormor i samme seng.

Kejserens nye klæder-druk: Du vågner helt nøgen i rendestenen og opdager en pegende folkeskare.

Grimme ælling-druk: Du vågner med en samlever - men det er ikke din egen. Den her er smukkere.

Peter plys-druk: Din bug har hævet til dobbelt størrelse og din mund er klistret.

Supermand-druk: Din krop er både rød og blå, og folk der hvisker lyder som høje skrig.

Joakim von And-druk: Du vågner og har en stor bunke penge men ingen bukser.

Hans og Grete-druk: Du kan nemt finde til toilettet ved at følge sporet af nattens opkastninger.

Pippi Langstrømpe-druk: Du vågner mellem en hest og en abe og finder tasken fuld af penge.

Store Stygge Ulv-druk: Du har så slem ånde at du kan blæse et hus omkuld.

Christoffer Columbus-druk: Du ved ikke hvor du er eller hvor du er på vej hen, men staten betaler hele gildet.


Et fordrukkent svin ??

Du ved, at du er et fordrukkent svin når:

Du forsøger at børste noget væk fra skulderen, og opdager at det er gulvet.

Dine venner ringer og spørger dig i et bekymret tonefald om du er kommet godt hjem, og om du har afleveret geden.

Der findes belastende fotografier af dig, som du intet erindrer om.

Det bliver en fast vane at ringe til værten for den sidste fest og undskylde det der skete med akvariet/bornholmeruret/hunden/vinduerne.

Du er nødt til at knibe det ene øje sammen blot for at se dobbelt.

Du nogensinde har ligget på fortovet og udskældt den idiot, der stod og trådte på din hånd, blot for at opdage at det er dig selv.

Du husker svagt at have spist lakrids-pizzaer aftenen før, og opdager senere, at nogle af dine LP'er er forsvundet.

Du nogensinde er kommet fuld hjem, opdaget din tomme seng, og ringet til alarmcentralen og sagt: "Hjælp, jeg er blevet bortført!"

Du vågner om morgenen, liggende på dit stuegulv, mens din hund slikker dig i ansigtet, og du tænker: "Jeg har da ikke en hund". Kort efter opdager du, at det ikke er en hund, men en stor, beh&arin g;ret bøsse.

Du kan bøvse nationalsangen.

Du nogensinde har sagt: "Jamen, jeg går altid sådan, hr. Betjent. Jeg er spastiker".

Du nogensinde har haft usædvanlig hård afføring, og bagefter opdaget et intakt whiskyglas i kummen.

Du kan falde ned af en trappe uden at spilde noget af din øl.

Du får dine bedste orgasmer når du pisser efter at have holdt dig rigtig, rigtig længe.

Du ser frem til at kaste op, fordi du så kan drikke videre i et par timer mere.

Du vågner med så voldsomme tømmermænd, at du er oprigtigt bange for at dø.

En halv time senere ønsker du, at du virkelig var død.

Din definition af alkoholmisbrug er når folk spilder deres øl.

Du nogensinde er faldet i søvn mens du sad og sked til en fest.

Du nogensinde har siddet på et værtshus, og pisset på gulvet under bordet, fordi du var for fuld til at gå ud på toilettet.

Du nogensinde har siddet på toilettet, og har kastet op i dine bukser, og har ikke opdaget det før næste morgen.

Dit møblement indeholder mindst to tomme ølfade.

Du tager en øl med dig, når du skal ud at kaste op.

Du går ædru i seng for første gang i månedsvis, og vågner så frisk og veltilpas, at du fejrer det ved at drikke dobbelt så meget som normalt.

Du hører svage råb: "For Guds skyld, vend ham rundt, ellers dør han som Jimi Hendrix!".

Du kan dræbe insekter og mindre pattedyr med din ånde.

Du kan pisse på grillkul i stedet for at bruge tændvæske.

Der står på dit kørekort: "Øjenfarve: Blodskudt". Der står på din lægejournal: Blodtype: Mindst 1,5 promille.

Du deltager i en undersøgelse af alkoholvaner, og bliver erklæret for klinisk død.

Du får sjældent mere motion end turene til køleskabet og toilettet.

Din hund angriber dig hvis kommer ædru hjem.

Du giver fingerkys til forbikørende ølvogne.

Dine drukture plejer at slutte når du bliver for fuld til at ramme munden, foretage synkebevægelser, eller at sidde ned uden at falde ud af stolen.

Du plejer at reservere en seng på skadestuens udpumpningsstue inden du går på druk.

Du har trænet dig til at lande i aflåst sideleje når du besvimer.

Du anlægger skæg for at opfange ølsjatterne der render ud ad mundvigene.

Du er på fornavn med samtlige vagthavende i detentionen.

Du vågner i et fremmed hus, og vakler ud for at finde et morgenværtshus, og opdager, at du er i et fremmed land.

Du er altid så dehydreret, at dit pis kommer ud i klumper.

Din morgenmad består af sjatterne fra aftenen før.

Din chef ringer hver aften til dit stamværtshus for at spørge om udsigterne til at du kommer på arbejde næste morgen.

En betjent prikker dig på skulderen og siger: "Du kravler den forkerte vej. Din lejlighed er i den retning".

Du vågner om morgenen med hovedet indsmurt i bræk, og finder senere ud af, at det ikke var dit eget, men en kammerats.

Bryggerierne sætter flaget på halv når du bisættes.

Det tager civilforsvaret tre døgn at slukke ilden efter din kremering


EN 11ER?

Hvad er en 11er?

Du ved hvad en 69'er er?

- Men ved du så hvad en 11'er er?

Det er når du sprøjter hende så hårdt i munden, at det sprøjter ud igen gennem begge næsebor!

PÅ FALDSKÆRMSKURSUS

Jægersoldaten der havde været på faldskærmskursus i USA, sidder og får en snak over en øl med en af sine kammerater:

- Nå.. men så den tredje dag skulle vi springe i faldskærm.

Men jeg hader jo højder, så jeg var jo ikke så meget for det der med at hoppe ud af flyveren oppe i 5 kilometers højde.

Men så flippede vores instruktør fuldstændig ud og råbte: 'Hvis du ikke ser at komme ud af den dør nu, så får sergenten lov at røvpule dig, din forbandede bangebuks!'

- Sprang du så?

- Ja, men ikke værre end det kunne syes sammen igen!DANSKERNE BLIVER DA OGSÅ STÆRKERE OG STÆRKERE.


Danskerne bliver da også stærkere og stærkere.
Hvad mener du?
For få år skulle der to stærke mænd til at bære for 50 kroner købmandsvarer. I dag kan et fem-årigt barn gøre det.
DUSØREN

- Er det Dem, der er fru Andersen? Jeg vil bare aflevere Deres pung. Jeg fandt den nede på gaden.

- Ih, mange tak, lille ven, men hør, der lå en 100-kroneseddel i den, og nu er der ti tikroner?

- Det er rigtigt, for sidst jeg fandt en gammel dames pung, havde hun ingen småpenge til dusøren.

POUL NYRUP

Poul Nyrup og hans chauffør var ude og køre. Pludselig kom de til at køre en hund ned.

Poul gik ind til ejeren, og han fik rigtig meget skæld ud.

Så kom de til at køre en kat ned. igen gik poul ind, og blev skældt ud.

Så kom de til at gøre et svin (gris) ned.

"Nu må du hellere gå ind." Sagde Poul til sin chauffør.

Chaufføren gik ind, og lidt efter kom han ud med favnen fuld og penge, kager, m.m. Poul var selvfølgelig nysgerrig, og spurgte hvordan det var gået til.

Chaufføren svarede "jeg sagde bare: Jeg er Poul Nyrups chauffør, jeg er kommet til at køre svinet ned!"
ALLE BØRNENE
Alle børnene kiggede ned i fryseren

Undtagen Tuge

Han havde ligget der en uge.


3 CM.

Olsen står nøgen foran spejlet og siger stolt:

- Tre centimeter længere, og jeg havde været kejser !

- Ja, ja, sagde konen. Tre centimeter kortere, og du havde været kejserinde !

SVULMENDE LÆBER

Så var der den om damen, der kom hjem til veninden med en plade, der hed "Svulmende Læber".

Veninden spurgte damen, hvor den var købt og førstnævnte svarede, at den var købt i "Record".
Veninden ringede - eller rettere - ville ringe til Record, for hun fik det forkerte nummer.
Telefonen blev taget og hun spurgte:

- Har De Svulmende Læber?

hvortil en mandestemme svarede:

- Nej, men jeg har en p*k på 25 centimeter.

Damen spurgte nu ret forvirret:

- Er det da ikke Record ?
- Næh, lød svaret, min brors er 27 centimeter.UDVIDET TIL 40 CM.

Doktor, jeg er lige blevet kneppet af en elefant.

Doktoren: jamen du er jo udvidet til 40 cm og en elefant penis er kun 20 i diameteren

Damen: jamen den gav mig fingeren først.

SOVEVÆRELSESGOLF

Golfs popularitet vokser stadig, og den nye form for golf er "soveværelses-golf".

1. Hver spiller skal medbringe sit eget udstyr, sædvanligvis en kølle og 2 bolde.

2. Spil på banen skal godkendes af ejeren af hullet.

3. I modsætning til udendørs golf, skal man forsøge at få køllen i hullet og holde boldene udenfor.

4. For at spille så effektivt som muligt, bør køllen have et stift skaft. Ejeren af banen forbeholder sig retten til at undersøge skaftets stivhed inden spillet begynder.

5. Ejeren af banen har ret til at begrænse køllens længde for at undgå skader i hullet.

6. Ideen med spillet er at støde så mange gange som muligt og indtil ejeren af banen er tilfreds og spillet er fuldbyrdet. Mislykkes dette kan man nægtes adgang til at spille på banen igen.

7. Det anses for dårlig opførsel at spille i hullet, så snart man er kommet på banen. Mere rutinerede spillere tager sig tid til at beundre banen med speciel opmærksomhed på former og ku rver.

8. Spillere advares mod at nævne navne på andre baner, de har spillet på, eller som de regelmæssig spiller på, til ejeren af den aktuelle bane. Gale bane ejere har i denne forbindelse skadet f lere spilleres udstyr.

9. Spillere anbefales at medbringe ordentligt regntøj for en sikkerheds skyld.

10. Spillere bør sikre sig at deres match er reserveret og bekræftet, specielt når en ny bane skal spilles for første gang. Mange spillere er blevet gale, når de har opdaget en anden spiller på den bane de betragter, som deres hjemmebane.

11. Langsomt spil anbefales, men spillerne bør være forberedt på at forsætte i et hurtigere tempo, i hvert tilfælde delvis, hvis bane ejeren skulle ønske det.

12. Det opfattes som en enestående præstation at spille på samme hul flere gange under en match.

EN GÅDE

Hvad er forskellen på en mand og opvasken?Svar: Opvasken kan stå i længere tid..
TILBAGE FRA LÆGEN

Sonja: Nå, hvad sagde lægen så?

Poul: Jeg har dyrket for meget sex. Jeg har kun 30 erektioner tilbage.

Sonja: Sikke noget, så må vi vist hellere lave en liste.

Poul: Det har jeg gjort, og du er ikke på den.


 

Hvorfor bruger Lone Dybkær ikke tampax?

 

Fordi hun er gift med en vatpik.DEN UNGE DATTER

Waldemar var meget urolig for sin unge datter.

Han mistænkte hende for ikke længere at være jomfru.

Og nu besluttede han sig til at overraske hende.

En aften kom hun hjem, og hendes bluse var ikke rigtigt knappet.

Han dukkede op lige bag hende og sagde:

- Hvem var det, jeg så dig ligge med nede i kælderen, Gertrud?

Datteren så roligt på ham og sagde:

- Hvad var klokken, far?


DEN SENE BUS

Den sene bus gjorde stop i ti minutter på vej fra byen ud til den lille forstad.

En kvindelig passager skyndte sig op til chaufføren og sagde:

- Der sidder en uforskammet fyr ved siden af mig. De må tilkalde politiet.

- Hvad har han gjort, lille frue, spurgte chaufføren.

- Jo, han knappede bukserne op og tog...øh.. ja, tog fyren frem.

Og den var så stor, som sådan en nu kan blive, hvis De forstår, hvad jeg mener.

- Jeg forstår, nikkede chaufføren.

Nu skal jeg ringe til politiet, frue.

- Men jeg har slet ikke fortalt det allerværste, fortsatte hun.

Han har taget sine briller af og sat dem ned på fyren, og så sidder han hele tiden og siger:

Se selv, der er ikke nogen at rejse sig for...

MÆNDS ALDER

- Når de er under 40 er alle lemmer bløde på nær et.


- Når de er over er alle lemmer stive på nær et.
VERDENS HURTIGSTE OG MEST SJÆLDNE DYR

Denne historie udspiller sig på et offentligt toilet i en større provinsby.

En mand kommer ind på toilettet, og han er overordentligt trængende - han skal sådan skide.

Han opdager til sin store forskrækkelse, at alle toiletterne i herreafdelingen er optaget, så han lister sig forsigtigt gennem gangen og ind på dametoilettet.

Der er alle toiletterne også optaget, så han går tilbage til gangen mellem dørene for at vente.

Pludselig kan han ikke vente længere, så han kigger sig lynhurtigt om for at se, om der er nogen i nærheden.

Det er der gudskelov ikke, så han trækker hurtigt bukserne ned og skider midt på gangen.

Pludselig hører han en mand komme gående.

Han skynder sig at få sine bukser på og lægger sig på knæ og dækker sine efterladenskaber med hænderne.

Manden drejer om hjørnet, kommer hen til ham og spørger, hvad han laver.

Han svarer, at han er på jagt efter verdens hurtigste og mest sjældne dyr og nu endelig har fanget et eksemplar.

Manden, som er interesseret spørger, om han ikke kan hjælpe med noget.

- Jo, svarer han. Når jeg slipper den, så skal du bare skynde dig at pande den sådan en, at den falder bevidstløs om, og jeg kan tage den med til laboratoriet.

- Ok, siger manden.

Han løfter sine hurtigt sine hænder op, og manden hamrer sin knytnæve hårdt ned i lorten.

- Kan du se, jeg sagde den var hurtig; den nåede lige at skide, før den løb.

HUNDEFRISØR

En mand tog sin hund til en hundefrisør, for at høre hvad en klipning ville koste.
- "En klipning kommer til at koste dig 300,-"
- "Hvad fa'en. Jeg giver kun 250,- når jeg selv skal klippes."
- "Jamen du bider heller ikke vel?"


SPÅDOM

Spåkonen til frøen...
- "Du vil møde en super dejlig pige, som vil vide alt om dig."
- "Fedt nok...møder jeg hende til en fest eller sådan noget?"
- "Nej, du møder hende i en biologitime til næste sommer."


ZOOLOGISK HAVE

Bussen var ved Zoologisk Have, og chaufføren meddelte i højttaleren: "Næste stop, Zoo, alle aberne stiger af."

En kvik kvinde på 30 med fire børn svarede højt: "Og hvem skal så køre Bussen resten af vejen til Valby!"


BILL GATES

Bill Gates talte med en direktør for en af de større bilfabrikanter.
- Det er nu en skam at udviklingen inde for biler ikke går lige så stærkt som den gør inden for operativsystemer.
- Det ved jeg nu snart ikke. Jeg tror nu at vores kunder er glade nok for at bilen ikke stiller spørgsmål som "Du har forsøgt at bremse. Dette vil stoppe bilen. Er du helt sikker på at du vil bremse nu?"


FLOVT

En kvindelig computer konsulent var i færd med at hjælpe en mandlig kollega med at sætte hans computer op, og hun spurgte hvilket password han ville bruge til at logge ind på systemet med.
For at gøre hende forlegen ville han gerne bruge ordet "PENIS".
Uden så meget som et blink indtastede hun ordet.
Hun var ved at dø af grin da hun så computerens reaktion.
"PASSWORD REJECTED. NOT LONG ENOUGH. "KÆRESTER

Et kærestepar har været på restaurant og en tur i biffen.

Fyren følger så pigen hjem. Da de står uden for forældrenes dør og skal til at kysse godnat, begynder fyren at blive noget påtrængende.

Han stemmer hånden mod dørkarmen og presser sig ind mod pigen mens han stille hvisker hende i øret: "Vil du ikke give mig et blowjob??".

Pigen kigger på ham med store øjne "Er du tosset?? Mine forældre kan se os".

Fyren: "Åååh kom nu hvem skulle se os på denne tid af aftenen??"

Pigen: "Nej, prøv at tænk hvis vi nu blev opdaget"

Endnu mere liderlig, tigger fyren igen og igen: "Jooooh skat, jeg elsker dig så højt"

Pigen: "Jeg elsker også dig meget højt, men jeg kan bare ikke"

Fyren: "Selvfølgelig kan du det, dine forældre er gået i seng så der er ingen der opdager os"

Pludselig bliver lyset tændt, døren går op og pigens lillesøster dukker op med søvn i øjnene, og med søvndrukken stemme siger hun:

"Far siger at du bare kan give ham det blowjob. Eller også kan jeg gøre det. Og hvis det ikke er godt nok, så siger far at han selv kan komme ned og gøre det. Hvis bare idioten vil fje rne sin forbandede hånd fra dørtelefonen!!!"


EN MAND OPSØGER LÆGEN

En mand opsøger lægen og siger:

- Doktor, jeg har det problem, at jeg hele tiden prutter. De lugter godt nok ikke, men de laver en helvedes larm, og det generer mig meget, når jeg er sammen med andre mennesker.

Lægen ordinerer ham nogle tabletter og beder ham om at komme igen ugen efter.

Man opsøger lægen som aftalt og siger:

- De piller duer ikke. De gjorde faktisk det hele meget værre. Jeg prutter stadig lige meget - men nu stinker det ad helvede til !

- Godt, svarer lægen. Nu da vi igen har fået deres næse til at fungere, så lad os se på deres mave.....

TJENER

- Tjener, hvad bilder De Dem ind, at have Deres tommelfinger i min suppe!

- øh, det er for at holde den varm.

- De kan sgu stoppe den i røven, kan De !

- Jamen det gør jeg da også, men kun når jeg er ude i køkkenet, hvor chefen og gæsterne ikke kan se mig.

To ludere står i en elevator og så siger den ene: jeg synes har lugter af sæd!

 

Så siger den anden: Unskyld jeg slog en BØVS!

EN STILLE AFTEN I HJEMMET

Hun: Skat, hvad ville du gøre, hvis du fandt mig i seng med en anden mand?


Han: Jeg ville skyde hans førerhund og banke ham med hans hvide stok.

I BIOGRAFEN

To tissemænd var i biografen:

- Jeg håber bare ikke de viser pornofilm!

- Hvorfor dog ikke?

- Nej, for så skal vi stå op under hele forestillingen...

TO ÆLDRE MÆND, SIDDER OG SNAKKER:


To ældre mænd, sidder og snakker:
- Du, jeg har sku ordnet konen igen idag!
- Hvordan kan du gøre det så tit?
- Jeg spiser sku bare en kanelsnegl, så står den i 24 timer.
- Det må jeg også prøve, siger den anden!
Lidt senere hos bageren:
- Jeg vil gerne bede om nogle kanelsnegle.
- Hvor mange?
- Bare en enkelt, tror jeg.
- Bare en enkelt?
- Arh, giv mig to, så har jeg en til om en uge.
- Den bliver hurtigt hård.
- Hvorfor ved alle det, bare ikke mig?!
2 BANKRØVERE

2 bankrøvere kom ind og kommanderede bankens personale til at lægge sig fladt udstrakt på maven..

Af nervøsitet kom en af de kvindelige elever til at lægge sig på ryggen, og en af hendes veninder hviskede skyndsomst til hende:

- Vend dig om ! Det er et bankrøveri....ikke en personalefest !

TOP 4

De 4 værste ting ved en pik
1: du har hul i hovedet
2: din bedste ven er en fisse
3: din nabo er et røvhul
4: når du bliver liderlig kaster du op

TAMPAX

Hvorfor er der snor i Tampax?

så fladlusene kan dyrke bungee-jump


EN MUS OG EN ELEFANT

En mus og en elefant er kærester og skal gøre det for første gang Musen stiller sig i posision og i det samme bliver elefanten stukket af en bi og råber aaav!

Bare rolig siger musen det skal gøre ondt første gang!


LIGHED

Hvilken lighed er der mellem bryster og politifolk?

når de bliver pirret længe nok så ender man i hullet

JEG VIL GERNE STERILISERES

En sjællænder kommer op til sin læge og siger:

- Davs, doktor! Jeg vil gerne steriliseres, er det nemt ?

- Ja, siger lægen, du tager bare Berlingske Tidende, ruller den sammen, fylder krudt i, holder den op til venstre øre og tænder ild i, og tæller til ti.
Argh tænker sjællænderen, det må kunne gøres anderledes.

Så han tager til Århus og opsøger en specialist, og forelægger ham problemet.

- Jo, siger lægen, det ordner vi med en lille operation. Hvor kommer du for resten fra ?

- Fra sjælland, lød svaret.

- Nej, så har vi en nemmere metode; du tager Berlingske Tidende, ruller den sammen, fylder krudt i, holder den op til venstre øre - og sætter ild til og tæller til ti.
Sjællænderen tager toget hjem, mens han funderer over sagen og kommer til den konklusion, at når en jyde har givet løsningen - ja, så er det nok rigtigt.

Som sagt så gjort, han ruller Berlingeren sammen, fylder krudt i, holder den op for venstre øre, sætter ild til og begynder at tælle.
1-2-3-4-5,

for at tælle videre stikker han avisen ned mellem benene og tæller videre

6-7-8-9-10.

Hvad er verdens mindste kirke?

 

Det er en kondom! Der kan kun være en indeni og klokkerne hænger udenfor


BRYSTER OG MODELTOG

Hvad er ligheden mellem bryster og modeltog?De er skabt til børn, men det er voksne mænd, der leger mest med dem
EN GÅDE

Hvad er ligheden mellem bridge og sex?


Har man ikke en god makker må man selv have en god hånd.
MAND TIL MAND

Hvorfor ser du så trist ud?

Min svigermor har igen truet med at springe ud gennem vinduet.

Skulle det være noget at være trist over?

Ja, hun bor i stueetagen.
EN HJÆLPENDE HÅND

To mænd står på et offentligt toilet.

Den ene holder begge hænder presset mod sit hoved. "Kan du ikke hjælpe mig med at trække lynlåsen i mine bukser ned?" Spørger han den anden.

Den anden tror, at han har et eller andet handicap og trækker lynlåsen ned for ham.

"Og måske vil du trække min penis frem og holde den, imens jeg tisser?"

Den hjælpsomme mand gjorde endnu engang, som han blev bedt om, men et øjeblik efter kom han til at se på den blottede penis og udbrød straks:

"For helvede da. Den er jo fyldt med betændte sår over det hele."

"Ja, det ved jeg," sagde ham der holdt sig til hovedet. "Og så længe jeg ikke ved, hvad det er, så vil jeg ikke selv røre ved den."
MERE SKODA


Mere Skoda
Hvad får man, hvis man blander en Fiat og en Skoda?
- En fiasko!

Hvad gør man hvis ens Skoda løber tør for benzin?
- Slår forklappen op og bruger det som sejl...

Hvad hedder brugsvejledningen til en Skoda?
- "Mein Kampf"

Hvad kaldes sammenslutningen mellem Fiat og Skoda?
- FiaSko!

Hvor kører en Skoda hurtigst?
- På samlebåndet.
ET GULD WC

Tre tosser var til fest på en kro og de blev ret fulde.

Senere - da de kom hjem - sagde den ene:

"Jeg vil godt vædde om, at de har de har et guld-wc over på kroen".

Det troede de andre ikke på, så de gik over på kroen for at spørge:

Tossen : "Vi har væddet om at I har et guld-wc.."

Kromutter: "Benny, nu ved jeg hvem det var der sked i din tuba i går!"
UUNDVÆRLIGE ADVARSLER

På hårtørrer:
Brug ikke apparatet mens du sover!
(Sjovt, det er ellers der man plejer at tørre det)

På cornflakes:
Vind fede præmier!
- Konkurrencen er ikke købsbetinget!
- Læs mere inde i pakken!
(Jaaaa, butikstyvens favorit!)

På flydende sæbe:
Anvendes som almindelig sæbe!
(Og hvordan gør man så lige det?)

På frossen pizza:
Serveringsforslag: Serveres optøet!
(Okay, men det er kun et forslag?)

På isdessert (skrevet i bunden af pakken)
Vend ikke pakken på hovedet!
(Ups! - for sent! *LOL*)

På øllebrød:
Produktet vil være varmt efter opvarmning!
(Virkelig! - skal vi ikke lige prøve efter?)

På pakken til et strygejern:
Stryg ikke tøj på kroppen!
(Hvorfor dog ikke? - Det ville da spare tid!)

På børne-hostesaft:
Kør ikke bil, eller anvend maskiner efter indtagelse:
(Hmmm, det er nu også sjældent at ungerne låner bilen!)

På koreansk køkkenkniv:
"Keep out of children!"
(Tror oversættelsen smuttede!)

På juletræskæde:
Kun til indendørs og udendørs brug!
(Hallo! - den må altså ikke bruges i rumfærgen?)

På food-processor:
Not to be used for the other use!
(Hmmm, NU er jeg nysgerrig!)

På en pose peanuts:
Advarsel! - Indeholder nødder!
(Okay, det havde vi aldrig gættet)

På en pakke (fly)-peanuts:
Instruktion: Åbn pakken, spis nødderne!
(Betaler de virkelig nogen, for at skrive dette?)

På svensk motorsav:
Forsøg ikke at stoppe kæden med hænderne!
(Grineflip´s redaktion nægter at kommentere denne!)

På et superman- fastelavns-kostume:
Advarsel! - Denne dragt gør dig IKKE i stand til at flyve!
(ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆV!)

PÅ CAFE

En dansker sidder og spiser morgenmad på en café..
Ved siden af ham sidder en svensker, der tygger tyggegummi.

Uopfordret indleder svenskeren en samtale "Spiser I danskere egentlig hele brødet?"

Danskeren lader modvilligt morgenmaden ligge og svarer: "Ja, naturligvis!".

Svenskeren leger med tyggegummiet i munden og siger: "Det gør vi ikke hos os, hos os i Sverige spiser vi kun det inderste af brødet".

Brødskorpen bliver samlet i en container, forarbejdet og formet i rundstykker og solgt til Danmark".

Danskeren hører kun meget lidt efter.

Svenskeren smiler og spørger videre: "Spiser I også marmelade til brødet?"

Danskeren svarer let irriteret: "Ja, naturligvis".

Mens Svenskeren tygger tyggegummi mellem tænderne, siger han: "Ikke hos os, hos os i Sverige spiser vi kun frisk frugt til morgenmad. Skallerne og resterne bliver samlet i en container, forarbejdet til marmelade og solgt til Danmark".

Nu er det blevet danskerens tur til at spørge! "Sig mig en ting", spørger danskeren. Dyrker I også sex i Sverige?

Svenskeren griner og svarer: "Ja, naturligvis dyrker vi sex i Sverige".

Danskeren læner sig over bordet og spørger: " Hvad gør I med kondomerne, når de er blevet brugt?! "Dem smider vi da ud", svarer svenskeren.

Nu begynder danskeren at grine. "Ikke hos os, hos os i Danmark bliver alle brugte kondomer samlet i en container, forarbejdet, smeltet og solgt til Sverige som tyggegummi".

DET ER DIN FARS SØN, OG IKKE DIN BROR

Poul Nyrup var på besøg hos præsident Clinton, og her ville den danske statsminister vide, hvordan Clinton ansætter sine folk.

"Det skal jeg såmænd sige dig, Poul!" siger Clinton, "Jeg stillede General Schwarzkopf spørgsmålet: "Det er din fars søn, og ikke din bror - hvem er det?".

Schwarzkopf svarer prompte: "Det er da mig!"

Clinton fortsatte: "Det spørger jeg såmænd alle om, Poul!

Poul Nyrup var imponeret, og da han vender hjem til "Borgen", vil han afprøve den på Uffe Ellemann Jensen og stiller ham derfor spørgsmålet.
Ellemann beder om et døgns betænkningstid og opsøger straks Hans Engell og stiller ham det samme spørgsmål.

Engell svarer prompte: "Det er da mig!".

En lettet Uffemand henvender sig dagen efter til Nyrup og afgiver stolt sit svar:

"Det er min fars søn, men ikke min bror, det er selvfølgelig Hans Engell!.

- Idiot", udbryder Nyrup, "det er sgu da General Schwarzkopf!!"
POLITIRAZZIA

- Undskyld, min gode mand, har De drukket?

- Næh, kørte jeg ikke pænt, da?

- Jo, faktisk, men hende blondinen i passagersædet er så grim, det vækker mistanke.
EN LANG TISSEMAND


En mand har en 5 meter lang tissemand, og går derfor op til lægen der henviser ham til en troldmand ude i skoven´..!!
Da han kommer til troldmanden siger han" gå ned til brønden dernede så vil der være en frø hver gang du får den til at sige nej så krymper din tissemand 1 meter"..!!
"ok" svarede manden, og gik ned til frøen "VIL DU BOLLE??"
"Nej", svarede den, "VIL DU BOLLE??", "nej" svarede den for anden gang "VIL DU BOLLE..??", "nej"," nej" og atter "nej" lød svaret...

SVIGERMOR

Min svigermor er forsvundet.

Jamen dog, eftersøger politiet hende så?

Nej, de troede mig ikke, da jeg gav dem et signalement.

EN GÅDE

Hvorfor smøger kvinder over 40 år sig i skridtet med tandpasta?Det er fordi at de har hørt at det vil give mindre huller. 

FAR, I DAG LAGDE JEG EN STANG DYNAMIT UNDER


- Far, i dag lagde jeg en stang dynamit under lærerens stol.
- Er du blevet vanvittig! Vil du så se at komme op på skolen, og give dem en undskyldning
- Hvilken skole?
I RETTEN


Dommeren bad den anklagede om at rejse sig. "De er anklaget for at have myrdet en skolelære med deres motorsav."

Nede fra salen råbte en mand pludselig, "Dit løgnagtige røvhul".

Dommeren kikkede ud over tilhørerne og sagde "Stille i salen.", imens han slog i bordet med sin hammer.

Han vente sig igen imod den anklagede og forsatte, "Endvidere er De anklaget for at have myrdet dit avisbud med en sneskovl".

Igen røg manden blandt tilhørerne op og skreg "Din forbandede psykopat, må du rådne op i helvede."

"RO", råbte dommeren mens ham slog et par gange med sin hammer, hvorefter han forsatte, "De er også anklaget for at have myrdet postbudet med Deres elektriske boremaskine"

"Din usle løgnagtige søn af...." begyndte manden blandt tilhørerne igen.

Men denne gang blev han afbrudt af dommeren der spurgte, "Hvis De ikke med det samme fortæller mig grunden til Deres udbrud, vil De blive holdt i forvaring på grund af foragt for retten."

Manden rejste sig op og sagde, "Nu har jeg boet lige ved siden af det løgnagtige røvhul i ti år, og tror De han på noget tidspunkt i de ti år har havde noget værktøj han ku nne låne ud?"

ET GODT RÅD


Lægen fortalte manden at onani før sex kunne forlænge samlejet og dermed glæden.

Manden tænkte at han ville prøve lægens råd, så en dag inden han skulle i seng med sin kone besluttede han sig for at prøve.

Han kikkede sig om efter et sted hvor han kunne være udforestyret. Han kunne ikke gøre det på kontoret, selv om han kort overvejede toilettet så droppede han ideen.

Hjemme var udelukket så ville han blive forstyrret af sin kone eller en af ungerne. Indkørslen lå diskret, men han mente dog det var for usikker, der kunne komme nogle forbi.

Til sidst besluttede han sig til at lægge sig ind under sin bil, så hvis nogen kom forbi ville de tro at han var i gang med at reparere bilen.

Så han kravlede in under bilen og lynede ned for sine bukser, og begyndte at lege med sig selv.

Han lukkede sine øjne og begyndte at tænke på sin elskede.

Da han efter et stykke tid nærmede sit højdepunkt, mærkede han at nogen rykkede i hans bukseben.

Han blev naturligvis irriteret, men besluttede sig for at ingen skulle få lov til at forstyrre ham lige nu, så han holdt sine øjne lukkede og råbte, "Hvad er der, nu?"

Svaret kom prompte, "Det er politiet, hvad laver De der nede?"

Vredt svarede manden, mens han kneb øjnene hårdt samme og forsøgte at holde fast i sin fantasi, "Jeg er i gang med at reparere bagakslen på min bil, den er i stykker."

Så lød det roligt, "Når De er færdig med det, kan De så ikke kikke på vognens bremser? For den er trillet ned for enden af bakken for flere minutter siden."

SHOPPING


Så var der den om manden der uforvarende havde sagt ja til at tage med ud at købe tøj til konen.

Efter et kvarters rumsteren i omklædningsrummet, kommer konen endelig ud og spørger om hendes røv ser stor ud i de bukser.

Ja - svarer manden. Men den fjerner opmærksomheden fra dit ansigt!

Joy

ER DU DØV?


En mand kommer op til lægen og beklager sig: "Min kone har problemer med hørelsen."

Lægen: "Hvor slemt er det?"

Manden: "Jeg har ingen anelse. Hun kan bare ikke høre mig."

Lægen: "Så må du teste hende. Stil dig 10 meter fra hende og spørg om et eller andet. Hvis hun ikke hører dig, så gå lidt tættere på og gentag spørgsmålet. S&ar ing;dan bliver du ved, indtil hun kan høre dig. Så ved vi, hvor slemt det er."

Da manden kommer hjem, ser han, at konen står og hakker grøntsager til aftensmad.

Han stiller sig 10 meter fra hende og siger: "Hvad skal vi have at spise?"

Intet svar!!

Fra 7 meters afstand heller intet svar.

Fra 5 meters afstand, stadig intet svar.

Til sidst står han helt op ad hende og spørger igen: "Hvad skal vi have at spise?"

Hun vender sig om og råber: "For FJERDE gang – OKSEMØRBRAD
'
I RETTEN

Hvad er du så sigtet for?

- At ordne mine julegaver tidligt.

Det skulle vel ikke være nogen forbrydelse. Hvor tidligt gjorde du det?

- Før butikkerne åbnede.